Ma macina singuratatea si dorul de stele, ma simt sufocat de iubirea pe care am oprit-o sa se scurga din venele mele si azi ma apasa cu puterea aburului incins sub cazan. Si in acelasi timp simt un gol urias ce ma apasa cu aceeasi putere, ca un vid ce incearca sa te inghita total. Sint doar un biet hoinar pe un drum ratacit, bijbaind in intuneric. Speriat de lumina orbitoare am ales sa ma infund in tenebrele Universului de care fug pina si cele mai primitive dintre fapturile inzestrate cu viata. Eu insumi pierdut, in aceasta lume ostila, dominata de cele mai infioratoare instincte, lasata prada animalului din om… Ce sumbru viitor! Si ce amarnic trecut! N-am invatat nimic! Razboiul total este scris in genele noastre, distrugerea propriei specii, un soi de fiinta sinucigase, ce asteapta ca propria specie sa ajunga la un moment in care ar avea deschise toate perspectivele, doar pentru a se sinucide, bine, bine, dar asta doar ca un gest magistral!

6 gânduri despre “Hoinar

 1. Nu- de joaca cu aceasta energie libera inteligenta, atotputernica forta de atractie irezistibila pentru omul muritor nasut din Femeie, nemetamorfozat de (re)nasterea din apa si Duh, singura posibilitate de a transcede aceasta dimensiune joasa, pamânteasca, relativa, efemera, trecatoare, imprevizibila si plina de fenomene inexplicabile si nenorociri, 3D.
  Merci pentru aceasta superba piesa cântata Modern Talking, una dintre preferatele mele, pe care o ascult de zeci de ani, întotdeauna cu placere.
  O zi binecuvântata cu liniste, bucurie si pace în Suflet !

  Apreciat de 1 persoană

   1. @LAFLORIN
    Nu înteleg, de ce atâta graba, si de ce credeti ca as fi obligat sa va „zic repede” ce cred eu ?… Nu credeti ca sunteti ‘umpic cam arogant si …agramat, dragul meu ?

    Apreciază

   2. Da agramat total sint si garantat nu stiu sa scriu ori sa ma fac a pricepe dar sensul cuvintelor din nascare le ……nu am nici pic de aroganta catre tine ,insusi articolul tau are cuvinte marete catre o anumita religie CARE

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s